Küçükkadı Ortaokulu

Vizyon: Dezavantajlı öğrencilerin;Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrenciler olarak yetiştiği, Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç,ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.

Misyon: Milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi,yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen,özgüveni yüksek,yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

Başarılar: HER YIL ÖĞRENCİLERİMİZE ÇEŞİTLİ ANADOLU LİSESİNİ KAZANDIRIYORUZ- FUTBOL VE VOLEYBOL MÜSABAKALARINDA DERECE ALDIK- EN TEMİZ VE EN HİJYEN OKULSEÇİLEREK BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ ALDIK. AB´Yİ ÖĞRENİYORUM YARIŞMASINDA RESİM KATEGORİSİNDE İL BİRİNCİLİĞİ, SLOGAN KATEGORİSİNDE İL İKİNCİLİĞİNİ ALARAK ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Saatler: 08:30-14:40
Isınma: KÖMÜRLÜ KALORİFER